Campaña Solidaria en IB3 Televisión

 

 

Gracias a la campaña Tots Donam una Ma de IB3 Televisión podemos estar presentes durante todo el mes de agosto en dientes medios de comunicación de las Islas Baleares .

Algo que desde Yes With Cancer queremos agradecer enormemente por el gran impacto que esto genera en nuestro proyecto .

Ayer 1 de agosto tenia lugar la firma del convenio en las instalaciones de la cadena por parte de Gabriel Rojo y Manuel Martinez de ywc y los responsables de la cadena .

Nota de prensa :

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua amb la difusió de la tasca de diferents entitats de les Balears que ajuden i col·laboren a millorar la vida de la societat en àmbits diversos. En aquesta línia s’ha signat, avui dimecres, un conveni de col·laboració amb l’Associació YES WITH CANCER.

El president i fundador de l’Associació, Gabriel Rojo, ha signat aquest migdia l’acord en presència del director d’IB3 Televisió, Joan Carles Martorell, a la seu de l’Ens Públic a Calvià. El conveni de col·laboració compromet la cadena pública a divulgar i difondre les tasques principals que es duen a terme des de l’associació, com ajudar totes les persones malaltes de càncer i els seus familiars en tots els aspectes que poguessin necessitar-ho, emocional, físic, esportiu i econòmic, així com demostrar els beneficis de l’esport en la prevenció, tractament i rehabilitació de qualsevol tipus de càncer.

Yes with Cancer neix com a projecte personal per convertir-se en projecte per a les persones. És un crit a la vida per demostrar que amb CÀNCER molt és possible i que podem realitzar moltes coses malgrat estar malalts. També pretén demostrar els beneficis de l’esport en la prevenció, tractament i rehabilitació de qualsevol tipus de càncer. Per tot això es converteix en associació sense ànim de lucre per ajudar totes les persones malaltes de càncer i els seus familiars en tots els aspectes que poguessin necessitar-ho: emocional, físic, esportiu, econòmic…

El conveni signat avui entrarà en vigor aquest dimarts 1 d’agost i durant tot el mes, la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina de l’associació. A més, també difondrem aquest conveni a través dels diferents comptes d’IB3 a les xarxes socials.

: “Tots donam una mà” amb l’Associació YES WITH CANCER

Check Also

Colaboración Tri Vitoria – Gasteiz Yes With Cancer

TriVitoria y la Asociación Yes With Cáncer unen fuerzas Triathlon Internacional Vitoria-Gasteiz y Yes With …